Over De Zwemschool

"De Zwemschool Maeyer" is al meer dan 22 jaar een particulier zweminstituut in Groningen, voor kinderen vanaf 4 jaar.
Er worden zwemlessen gegeven met als doel op een kindvriendelijke wijze het behalen van de nationaal erkende zwemdiploma's van het NPZ/NRZ, het zo genoemde Zwem ABC.

"De Zwemschool" biedt 2x in de week haar zwemlessen aan . Te weten op de zaterdagmorgen en op de woensdagmiddag locatie in het basin van zonnestudio Sunshine, waar de kinderen zwemlessen van 45 minuten krijgen aangeboden.

Binnen onze zwemlessen wordt er veel aandacht besteed aan de watergewenning en aan de techniek van de verschillende zwemslagen. In de eerste lessen wordt er met de kinderen/ ouders een kennismaking en vertrouwensband gelegd, zodat een ieder  bekend raakt met onze wijze van benadering en lesmethoden.

Naast de Nationale zwemdiploma's ( Zwem-ABC) kan "De Zwemschool" voor kinderen met een speciale aanpak het internationaal erkende zwemdiploma's gebruiken. Het zo genoemde Otter-(A), Bever-(B) en Zeehond-(C) van de N.V.Z. (= Nederlandse Vereniging voor Zwembad medewerkers).
Vanuit deze zwem-lijn kunnen er nog andere zwemdiploma's behaald worden zoals: Zwaardwalvis (brons, zilver, goud) en afstandsdiploma's van 200 meter t/m 1000 meter.

Onze gediplomeerde zwemonderwijzers sluiten in hun lessen zoveel mogelijk aan op de belevingswereld van het kind (diverse leeftijden), door de oefenvormen in de zwemlessen op een structurele, speelse manier aan te bieden. De conditie wordt zo door het zwemmen ongemerkt opgebouwd.
De zwemlessen worden gegeven m.n. in groepen, die ingedeeld zijn naar het zwemniveau van het kind. Zonodig krijgt het kind individuele aandacht binnen de zwemles.

Het streven is, dat elk kind "De Zwemschool Maeyer" verlaat met een zwemdiploma, zodat het zich in alle situaties kan redden in het water en plezier beleeft aan het zwemmen en spelen daarvan.

 

 

De Zwemschool Groningen

De Zwemschool Groningen Maeyer  is al meer dan 25 jaar een particulier zweminstituut in Groningen, voor kinderen vanaf 4 jaar. Er worden zwemlessen gegeven met als doel het behalen van de erkende zwemdiploma's van het Zwem ABC. Daarnaast ook de internationaal erkende zwemdiploma's  Otter-(A), Bever-(B) en Zeehond-(C)  van de N.V.Z. (= Nederlandse Vereniging voor Zwembad medewerkers).

De Zwemschool geeft zwemlessen in Zonnestudio Sunshine Groningen. Afzemmen doen we in het Helperbad.

 

 

 

U bevindt zich hier: Home Over De Zwemschool