Zwemles voor Tieners/ Jeugdigen

Regelmatig passeert de vraag bij "De Zwemschool Maeyer" om Tieners / Jeugdigen te leren zwemmen.

De Zwemschool biedt voor deze Tieners/ Jongeren ook de gelegenheid om het ABC zwemdiploma aan te leren en dit in een snel tempo. Over het algemeen denkt zwemmend-Nederland dat het oudere kind genoeg gelegenheid heeft gehad om een zwemdiploma te kunnen behalen. Dit gegeven klopt helaas niet met de werkelijkheid.

Vaak speelt bij deze jongeren schaamte en onmacht de kop op. Wanneer zij samen met hun leeftijdsgenoten het basin willen betreden tijdens een verjaardagsfeestje of mee willen zwemmen in het meer, blokkeert hun gemoedstoestand. Deze gedreven", maar gevoelige jongeren worden eveneens warm onthaalt door "De Zwemschool". Onze zwemlesmethode is hierbij wel wat aangepast, om laagdrempelig met hen te kunnen werken. Het vertrouwen en acceptatie neemt vrijwel snel de plaats in van hun onzekerheid.  blokkade die vloeien binnen de eerste lessen weg.

De zwemontwikkeling verloopt vaak heel snel bij de krachtige jongeren.

De Zwemschool Groningen

De Zwemschool Groningen Maeyer  is al meer dan 25 jaar een particulier zweminstituut in Groningen, voor kinderen vanaf 4 jaar. Er worden zwemlessen gegeven met als doel het behalen van de erkende zwemdiploma's van het Zwem ABC. Daarnaast ook de internationaal erkende zwemdiploma's  Otter-(A), Bever-(B) en Zeehond-(C)  van de N.V.Z. (= Nederlandse Vereniging voor Zwembad medewerkers).

De Zwemschool geeft zwemlessen in Zonnestudio Sunshine Groningen. Afzemmen doen we in het Helperbad.

 

 

 

U bevindt zich hier: Home Zwemlessen Zwemles voor Tieners/ Jeugdigen